יום שלישי, 22 בנובמבר 2016

מיכל אנסקי - דמות קולינרית חינוכית?


בעבר כתבתי על הדו פרצופיות של מיכל אנסקי, שופטת במאסטר שף. על כך שכפרזנטורית של וויטמינים, היא מציגה עצמה שם כגברת בריאות!

אתמול ראיתי תכנית בערוץ 2 שבו היא מבשלת (נו לא בדיוק. איך נקרא לזה? מנטורית או סו שף?) יחד עם שף צעיר ששכחתי את שמו. ובתכנית הזו שוב כשלה בלשונה. 
בתכנית אומרת מיכל אנסקי לשף הצעיר בחיוך רחב: "אוכל בריא לא טעים"!  

אז ראשית ומתוך ניסיון עשיר (לא כשף, רק ניסיון בבישול ביתי ובאירוח) - 
אוכל בריא כן טעים! בסך הכל צריך לדעת לבשל ולהשתמש בבישול בחומרי גלם בריאים! זה הכול. לכך אקדיש רשומות נפרדות.

מיכל אנסקי אינה שפית. גסטרונומיה זה המקצוע שלה. היא למדה גסטרונומיה וקיבלה תואר בתחום. היא אמורה להיות מומחית לחומרי גלם. אמור להיות לה ידע תאורטי נרחב בתזונה וגסטרונומיה.
אז "אוכל בריא לא טעים" זו האג'נדה שהיא מפיצה  בציבור כגסטרונומית מומחית?  
ככה היא משמשת דוגמה לציבור?

דמות חינוכית: "אוכל בריא לא טעים"

והיא אינה 'דמות חינוכית יחידה' במדיה, מצטרפת אליה פאולה רוזנברג, שמטיפה בריאות ביום ובערב מנחה תכנית בייק אוף ישראל. הכתבה בקישור כאן.
כנאמר, בצע כסף יעוור עיני אדם ויהפוך מוצא פיו.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

נא להגיב כאן (הדיון יסגר 14 יום לאחר הפרסום)