יום ראשון, 25 בספטמבר 2016

איך לעזאזל לשמור על הפטרוזליה (ועל עלים ירוקים בכלל)


כמה פעמים קניתם במרכולים עלי בייבי, פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, בזיליקום, עירית, נענע וכדומה בשקית צלופן או ניילון? כמה זמן זה החזיק מעמד (בשקית הסגורה או הפתוחה) מבלי שהעלים יצהיבו, ישחירו, יעלו ריר או ירקבו? נכון שזה מעצבן לזרוק את שארית העלים לאחר שימוש אחד בלבד, או אם השקית הסגורה נשכחה במקרר מספר ימים?

אז הרי פתרון - שהעלים יהיו רעננים גם לאחר שבוע ואפילו שבועיים (אם המקרר תקין).

אפשרות אחת (היקרה) - לאחסן את העלים (לא שטופים) בקופסאות אחסון עם ואקום:




אפשרות שנייה (זולה יותר) - לעטוף את העלים בנייר מגבת סופג רגיל (של מטבח שמגיע בגלילים) ולארוז בשקית ניילון עם פסי סגירה.




אפשרות שלישית (הזולה ביותר) - לעטוף כנ"ל בנייר מטבח סופג ולהכניס פשוט לשקית ניילון רגילה ואל המקרר.

אפשרות רביעית (הזולה ביותר וגם אקולוגית) - את העלים העטופים בנייר מטבח סופג לאחסן במקרר בשקית ניילון אקולוגית' (שקית מתכלה) או פשוט בקופסת אחסון פלסטיק רגילה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

נא להגיב כאן (הדיון יסגר 14 יום לאחר הפרסום)